Biopaten Mellbystrand logotype

Vitamin och mineraltest: 750 kr inkl scanning med L.I.F.E.
Uteblivet besök debiteras!

Dessa tester ingår även i en biopatisk undersökning.

 

Kinesiologi betyder rörelselära och är en testmetod där man kommunicerar med nervsystemet genom att testa spänningen i musklerna. Jag gör det med hjälp av ditt tumgrepp. Biopatisk kinesiologi är ett sätt att hitta obalanser och rätt terapi. Då använder jag mig av testampuller med inprogrammerade energimönster eller kemiska substanser, olika födoämnen du får hålla i samt reflexpunkter på kroppen. Kroppens muskler reagerar med att bli svaga när det är någonting du inte tål eller är belastad av. Då klarar du inte att hålla samman tumgreppet när jag drar i det. Din kropp berättar själv vad som är fel. 

Muskeltestet ingår som en del i besöket men du kan även boka en tid för att enbart testa matöverkänslighet eller vitamin och mineralstatus.
Vid vitamin-mineraltestet använder jag mig även av L.I.F.E system.


 

Jag får ofta frågan "Hur kan det här fungera egentligen? Hur går det till?"
Så här brukar jag förklara.
Varje cell i kroppen är egentligen som ett minibatteri som lagrar och utsänder elektricitet. Kring varje cell finns en elektrisk spänning som ska vara mellan 70-90 mV. När du håller ditt tumgrepp och jag i dig blir det som att sluta en batterikrets. När jag lägger på dig olika ampuller med ämnen som stör ditt system "bryts" strömkretsen" och du blir svag i musklerna.
Är det ett ämne din kropp mår bra av behålls strömmen i kretsen och du har en stark muskel.
För att testa skillnaden brukar jag hålla på en akupunkturpunkt i pannan - en pluspol och en minuspol.

Det här är ingen vetenskaplig förklaring, det är mer komplext än så.