Mobil logotyp

kolloidalt silver (Från bloggen morotsliv)

På den senaste tiden har jag använt kolloidalt silver (KS) lite från och till och jag har varit mycket nöjd! Jag har både stoppat magsjuka och förkylningar och fått bukt med mina fotvårtor. Personligen dricker jag bara KS vid behov om jag känner mig krasslig eller så. Jag använder KS som ett bättre alternativ till antibiotiska preparat. Jag använder det också periodvis i min tandvårdsrutin genom att spraya det på tänderna eller som munskölj.
Jag ska först erkänna att jag i början var lite skeptisk mot kolloidalt silver. Nanopartiklarna var det som gjorde att jag dröjde med att testa KS. Silver i nanoformat har dock varit godkänt via EPA i USA sedan 1950-talet och inga negativa effekter rapporterats. Tvärtom. Dessutom är silver mer effektivt i kolloidal form och då partiklarna är många gånger mindre än mikroorganismen, kan de invadera den och ”kväva den” kemiskt – utan att skada våra celler!
Silver ett naturligt förekommande grundämne som kommer från naturen och utan tvekan klarar av att återgå till naturen. Naturen, djur och människor har sedan urminnes tider samexisterat med silver. Silver finns i jorden vi brukar och i vattnet vi dricker. Även havsvatten innehåller silver och vi vet idag att olika organismer ackumulerar olika mycket silver under sin livstid.
En kolloid är partiklar som flyter fritt omkring i en vätska. Mjölken är till exempel också en kolloid. KS innehåller 99.999% vatten och 0,001% rent silver. KS skadar inte våra celler, men är dödlig för bakterier, virus, svampar och även encelliga parasiter (typ amöbor, protozoer och plasmodiumparasiten).

Läs hela artikeln här

http://morotsliv.com/2014/01/kolloidalt-silver-dodar-virus-och-bakterier.html