Biopaten Mellbystrand logotype

Scanning på distans

Vet du att jag kan utföra scanning och behandling på distans utan att du sitter uppkopplad med sladdar till apparaten?
Avståndet mellan har inte betydelse.

Att påstå någonting sådant kan för en del verka oseriöst och svårbegripligt men är för mig inte mer komplicerat än att jag kan ringa en person som befinner sig på andra sidan jordklotet. Det handlar bara om att ha rätt nummer!
För att kunna koppla samman individen med mitt L.I.F.E. system krävs lite DNA, nagel eller hår, för att frekvensvågorna ska hitta rätt. Har man en gång suttit inkopplad till systemet på plats behövs inte det, då är det redan gjort. 
Den vetenskapliga förklaringen till att man kan överföra vibrerande energier (frekvenser) på avstånd kallas kvantfysik. Det handlar alltså om att förstå energier. Allt i universum består av energi, olika saker vibrerar på olika frekvens både i våra celler och runt omkring oss. Varje grundämne har sin unika frekvens, varje organ vibrerar på sin.
Det är förstås upp till var och en att känna vad som passar bäst, att få scanning på plats eller distans. För en del av mina klienter som är mycket sjuka är det praktiskt omöjligt att orka resa fram och tillbaka. En del som bor långt bort väljer att komma första gången och sedan fortsätta på distans. De brukar tycka att de får samma effekt och i en del fall, känner de faktiskt mer. 
Jag måste erkänna att i början var även jag skeptisk till om det faktiskt fungerade, men jag har blivit överbevisad så många gånger genom mina klienters upplevelser och vad jag får fram.
Vill du också prova? Då får du fylla i ett formulär i förväg med information om din hälsa. Vi avtalar en tid för scanning och jag hör av mig före via sms så jag vet du är redo. Sedan lägger du undan mobil och vilar under tiden (ca 40 min). Efter får du ett mail med info vad jag fått upp under scanningen. Det kan handla om belastningar på organ, hormoner, överkänslighet, bakterier, virus, vitaminer, mineraler, aminosyror m.m.
Boka tid här! Kontakt Anette

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln