Biopaten Mellbystrand logotype

Mina magproblem försvann när jag ändrade kosten

Efter flera besök hos min vårdcentral fick jag beskedet att det inte var några fel på mig, men likväl hade jag magproblem, irritationer, fällde ovanligt mycket hår, svullna lymfkörtlar mm. Läkaren sa IBS, en slaskdiagnos och ingen hjälp. Jag tänkte att jag måste prova något annat, kom i kontakt med Anette och bokade en tid.
Jag hade inte något att förlora!

Anette såg att min matsmältning inte fungerade, hon identifierade även ämnen som jag skulle undvika att äta. Jag åt helt enkelt fel sorts mat och min kropp tog inte upp näringen.

Jag lade om min kost, uteslöt allt socker, kolhydrater, gluten, konserveringsmedel, pesticider och mejeriprodukter. Jag mår i dagsläget superbra och kommer alltid äta så här. Jag har numera en viktbalans, fantastisk hy, hår och mår otroligt bra. Anette fanns hela tiden som ett stöd som jag kunde maila när jag hade några frågor.

Det var så här enkelt, jag som haft magproblem i snart 10 års tid och aldrig fått någon hjälp i vården. Jag kan varmt rekommendera Anette och de tjänster som hon erbjuder! Utan besöket hos henne hade jag aldrig vaknat upp och gjort de förändringar som krävdes för att må bra, så värt det. Man är vad man äter, helt enkelt!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln